Χαιρετισμός Διευθυντή προς Γονείς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με τη βοήθεια του Θεού ξεκινάμε μια καινούρια σχολική χρονιά. Τους γονείς  που έχουν παιδιά στην Α Λυκείου  συγχαίρουμε για τη φοίτηση των παιδιών τους στο σχολείο μας. Σε όλους εκφράζουμε   ευχαριστίες  γιατί σε μας εμπιστεύεστε εκ νέου τα παιδιά σας στο όμορφο αυτό ταξίδι της γνώσης. Από τη μεριά μας θα καταβάλλουμε σύντονες προσπάθειες ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε ήδη θέσει: ανάπτυξη των  γνωστικών ικανοτήτων των παιδιών, καλλιέργεια της προσωπικότητας και του χαρακτήρα τους. Το προσωπικό μας είναι καλά επιμορφωμένο και έχει την εμπειρία να βοηθήσει τα παιδιά να τα καταφέρουν και στους δύο αυτούς τομείς. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος έχουμε ψηλές προσδοκίες από τους μαθητές μας και θα σταθούμε δίπλα τους ώστε να πάμε καλά και να διακριθούμε ως σύνολο.

Για αυτό λοιπόν απευθυνόμαστε σε σας και σας καλούμε και πάλιν σε μια κοινή προσπάθεια. Πιο συγκεκριμένα θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε τα πιο κάτω:

Βεβαιωθείτε ότι θα είμαστε δίπλα σας σε ότι αφορά την πορεία του.  Η επικοινωνία είναι για μας πολύ σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία των στόχων μας.

Καλή συνέχεια

Αλέξης Αλεξάνδρου Διευθυντής