Διήμερο Εκπαιδευτικού

ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Παρουσίαση δύο εισηγήσεων

  1. : «Ο κύκλος των ανθρωπίνων σχέσεων: σχέση μαθητή και εκπαιδευτικού».
  2. : Δρ. Νάταλη Λοϊζίδου Ιερείδου καθηγήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας και Κοινωνικής Εργασίας, στο Πανεπιστήμιο Frederick.

  1. : «Ενισχύοντας την αλληλεπιδραστική διδασκαλία και μάθηση μέσω μίας παιΧνιδοποιημένης εφαρμογής για κινητές συσκευές (Kahoot)».
  2. :  Δρ. Ιόλη Νικολαϊδου, επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου .

 

 

 

Διήμερο Εκπαιδευτικού 17 Φεβρουαρίου 2022

(Πρόγραμμα)

Στις 17 Φεβρουαρίου 2022, Ημέρα του Εκπαιδευτικού, πραγματοποιήθηκαν  Διαλέξεις και εισηγήσεις στο Σχολείο μας, τις οποίες παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

 Η κ. Όλγα Χρίστου μίλησε για τον Σχολικό Εκφοβισμό. Η κ. Μόνα Θεοδούλου έκανε μία παρουσίαση με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή και μας μίλησε για τον Σύνδεσμο Μικρασιατών Κύπρου. Τέλος ο κ. Ορέστης Καργιώτης μας μίλησε για τις Κλιματικές Αλλαγές στην Κύπρο. Επίσης, οι συνάδελφοι Χαίνης Δημήτρης Φιλόλογος, Κτωρή Παναγιώτα, Φυσικός και Βαρνάβα Χριστίνα ( ΣΕΑ) έκαναν μια παρουσίαση για την ‘ Έμφυλη Βία’.

 

 

Διήμερο Εκπαιδευτικού 17 Δεκεμβρίου 2021

(Πρόγραμμα)

 

« Εκφοβισμός ανάμεσα στους μαθητές -

Διαχείριση θυμού εκ μέρους του Εκπαιδευτικού »

Η ομιλήτρια Δρ Ελίζα Πατούρη, Δ/τρια Κέντρου RESET και Καθηγήτρια Εγκληματλογίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, έδωσε διάλεξη για τα θέματα, "Εκφοβισμός ανάμεσα στους μαθητές" και " Διαχείρηση θυμού εκ μέρους του Εκπαιδευτικού", τα οποία ο Καθηγητικός Σύλλογος παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον.